miercuri, 26 noiembrie 2014

(Continuare) Pentru "HOCUS - POCUS" - Ce ai de vazut in TINE....


Ai ales varianta nr. 2 - si anume sa deschizi ochisorii critici, si sa privesti IN TINE. Super. Ce ai de vazut? Cum? De ce?
Pai sa o luam sistematic:

S-a demonstrat stiintific prin experimente repetate cu rezultate invariabil identice aplicate in fizica cuantica (domeniu care studiaza materia la cea mai mica particula, la baza sa) - ca TOTUL este energie. Materia nu este materiala - este o forma de energie foarte condensata.
Tu esti energie, tableta mea e energie, inghetata pe care ai chef sa ti-o cumperi chiar acum e energie, cheful tau e energie, gandurile sunt energie, sentimentele sunt energie, visele sunt energie, fanteziile sunt energie, banii cu care iti cumperi inghetata sunt energie, intentia ta e energie (chiar daca nu mai cumperi inghetata, tu ai emis in Univers o forma de energie prin intentia ta initiala. Din momentul in care ai intentionat, aceasta forma - gand ramane in baza de date asociata cu tine )

Asadar, totul este energie. In diferite forme de condensare. Lucrurile palpabile sunt energii. Cele nepalpabile (emotii, ganduri, dorinte, etc) sunt energii.
Energia nu moare, nu se degradeaza, nu se termina. Se poate transforma in schimb.
Toti am invatat asta la scoala.

Bun. Aceasta energie (eu, tu, profa mea de mate, masa ta din bucatarie, sentimentele mele, gandurile tale) vine pe diferite niveluri de vibratie.
Uite, am sa dau un exemplu edificator. Acasa avem prize, 220 de volti. Standard. In fabrici sunt prize pentru instlatii sofisticate - 360 de volti.
La fel si noi. Diferite vibratii. Mai joase, mai inalte, in functie de suma energiilor emise de noi. Pardon - de suma formelor de energie care ne compun.

Cum asta?
Asa: Esti energia corpului tau fizic (cu toate organele, fluidele, conexiunile necesare functionarii), esti energia cuvintelor pe care le rostesti, a gandurilor tale, a memoriei tale, a sentimentelor tale, a formei in care analizezi datele, a .... Tot ce tine de tine din toate timpurile.
Pentru ca deja s-a stabilit ca totul este energie, rezulta logic ca nimic nu ramane pe din-afara. Esti suma trairilor tale. Sau nivelul pe care vibrezi - este dat de suma trairilor tale.

Aflu recent, privind un interviu dat de Albert Ignatenko (unul dintre titanii parapsihologiei - un rus cu umerii plini de trese si cu o activitate recunoscuta pe plan mondial) - ca inclusiv filmele la care ma uit intra in baza de date a Universului ca o traire a mea.
Si normal ca intra, este atat de logic...
Studii facute pe subiecti in centre de neuroimagistica evidentiaza ca activitatea sistemului nervos (central si vegetativ) este aceeasi atat in cazul unui om care danseaza, cat si a unuia care priveste o inregistrare a aceluia care danseaza. Identica a unuia care mananca - cu a altuia care doar priveste imagini.

Deci - suntem energie. Rezulta - tot din studiile noii fizici - ca totul este interconectat. Este o chestie de campuri.

La un moment dat au vidat intr-o eprubeta fotoni de lumina. Structura acestora era haotica.
Au adaugat ADN uman, au vidat, si au reanalizat. Fotonii de lumina s-au organizat in structuri definite.
Apoi au despartit mostra de ADN de fotoni in eprubete separte si etanse.
Fotonii s-au comportat in continuare ca si cand ar fi fost in aceeasi eprubeta. Orice modificare adusa ADNului uman afecta in mod spontan fotonii de lumina.

Ce rezulta? Campurile a tot si toate sunt interconectate.
Pe diverse niveluri de vibratie.
E o chestie de rezonanta.

Ok, concluzia?
Pai - simplu: Fiecare dintre noi suntem per total o suma a ceea ce emitem, suma care da un nivel de vibratie, si in functie de nivelul pe care vibram - rezonam cu acelasi tip de energii. De pe acelasi nivel.

Adica daca eu sunt pe 220 de volti, nu am sanse sa ma incarc la priza de 360 - ca-mi ard sistemul - intelegi?

Bun.... Si acuma tu ai vrea sa ma intrebi ce naibii consider eu insuficient in faptul ca tu pana acum ai emis mii de afirmatii care mai de care mai luminoase si mai iubibile...

Pai daca pana acum te-am enervat - imi cer iertare, promit sa te revolt si mai tare in continuare, cu cel mai mare drag.

Sunt foarte bune afirmatiile tale de lumina, insa din pacate, de cele mai multe ori ele nu sunt in acord cu sentimentele tale, sau cu gandurile tale (alea pe care nu le controlezi, alea care s-au transformat in tipare, alea de care tu incerci sa scapi).

Prin urmare, suma energiilor emise de tine in univers (afirmatie + gand + sentiment + emotie) da un rezultat ciudat - inadecvare. Sau... Minciuna. Sau.... Incompatibilitate. Sau... Inconsistenta. Sau.... Lipsa de suport. Depinde de discordanta dintre afirmatie si restul datelor tale.

Asa traduce Universul suma emisiilor tale.

Asa se explica, spre exemplu, de ce tu - in ciuda faptului ca faci mantre si afirmatii de putere, nu reusesti sa scapi de persoane care te fac sa te simti nepotrivit.
Sau... Simti mereu ca nu esti sprijinit, sa spunem.

Sunt traducerile Universului.
Ca intr-o ecuatie matematica. Suma unor elemente sau grupuri de elemente - da un rezultat final. O cifra.
Sau ca intr-un comentariu literar. Suma elementelor expuse, dau o concluzie care sa exprime esenta operei.

Intelegi acum de ce trebuie neaparat sa privesti IN TINE foarte atent?
Intelegi acum ca tu esti co-creator al frecventei pe care functionezi? (Co-creator - pentru ca tot ceea ce ai fost, esti si vei fi Il contine pe Dumnezeu.)

Revin la afirmatiile tale pozitive si la meditatiile tale de lumina. (Sau ale mele. Sau ale oricui)

Tu ce faci de fapt in alta ordine de idei?
Supra-scrii informatie peste o informatie mai veche. Informatia mai veche este mult mai pronuntata, avand in vedere ca fiintezi cu ea de-o viata.
Ma refer la patternuri, ma refer la suma trairilor tale, ma refer la energii cu care tu emiti sistematic.

Spre exemplu ai avut o copilarie mizerabila, ai crescut cu complexe de inferioritate, le-ai intretinut toata viata ta, si dintr-o data spui ca iubesti tot, ca te iubesti pe tine, ca viata e minunata, si ca pacea e atributul tau cel mai constant.
Pe bune?
Stii cum se vede pe ecranul Universului informatia supra-scrisa? Ca si cand ai mazgalit cu creionul peste carioca.
Stii ce efect are?

Imagineaza-ti ca esti din nou la scoala, si dai teza la mate.
Ai un exercitiu de rezolvat.
In stilou, de emotii - scrii in prima faza ce-ti trece prin minte. Insirui o demonstratie a unui exercitiu din fizica la care te-ai concentrat foarte tare ieri.
Iti dai seama ce tampenie ai facut, si vrei sa repari.
Nu mai ai timp sa ceri alta fisa de examen, ti s-a terminat si cerneala din stilou, dar iei creionul si scrii peste demonstratia expusa - rezultatul exercitiului dat la matematica. Nu vrei sa mazgalesti mai tare, si scrii doar rezultatul final - fara demonstratie.

Acum treci in postura profului.
Citeste lucrarea si da o nota.

Acum intelegi?
Asta e baza.
Ma rog, asta e viziunea mea asupra bazei.

In zilele urmatoare dezvolt ideea. :) Sa mai citesc o carte, doua :)))))))))))